Σημείωση: Όποιος έχει φωτογραφιές που επιθυμεί να αναρτηθούν στο σάιτ του συλλόγου, να τις στείλει με e-mail στο :syl.hrisioton.eyrytanias@gmail.com

Το χωριό

Μέρες Αυγούστου στην όμορφη Χρύσω, μέρες συνάντησης με συγγενείς και παλιούς φίλους, μέρες διασκέδασης, μέρες ηρεμίας και ξεκούρασης, μέρες αναζωογόνησης και χαράς.

Οι Χρυσιώτες έδωσαν και φέτος το παρόν τους στο χωριό παρέα με φίλους και το ξαναζωντάνεψαν δίνοντάς του την υπόσχεση πως θα το στηρίζουν απ’ όπου κι αν βρίσκονται.

Είναι κάτι που επιβεβαιώνεται κάθε χρόνο με τον καλύτερο τρόπο και δίνει κουράγιο στους λιγοστούς μόνιμους κατοίκους να συνεχίσουν τη σχεδόν μοναχική πορεία τους στο χωριό μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Το χωριό μας πάντα φιλόξενο κι έχοντας «φορέσει τα καλά του», πράγμα για το οποίο φρόντισε ο τοπικός πρόεδρος με τη βοήθεια πολλών κατοίκων και του συλλόγου μας, υποδέχτηκε τους επισκέπτες του και απλόχερα τους χάρισε τις ομορφιές του.

Πράγματι ήταν περιποιημένο και καθαρό απ’ άκρη σ’ άκρη. Στα γνωστά μας πλέον αξιοθέατα – Βρύσες, νερόμυλος, εκκλησίες, γεφύρια, περίπατος του Αι Γιώργη, περίπτερο στ’ Αλώνια – προστέθηκαν και άλλα νεότερα όπως το γεφύρι στις Βρύσες που ανακατασκευάστηκε και είναι πλέον ασφαλής η πρόσβαση σ’ αυτό, η ανακάλυψη των ερειπίων ενός παμπάλαιου νερόμυλου στα Μαντάνια και η κατασκευή μιας υπέροχης πέτρινης βρύσης στον Άγιο Αθανάσιο. (Διαβάστε Περισσότερα…)

Καθώς μπαίνουμε στο μήνα Αύγουστο και παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζει ο καθένας, πολλοί Χρυσιώτες θα αποφασίσουν εντέλει να επισκεφθούν το χωριό μας παρέα ίσως και με τους φίλους τους, για να περάσουν λίγες μέρες ξενοιασιάς, άμεσης επικοινωνίας με συγγενείς και φίλους που τους συνδέουν πολλές κοινές αναμνήσεις τις οποίες και θα ανατροφοδοτήσουν και να χαρούν το υπέροχο φυσικό τοπίο του χωριού μας.
Στη Χρύσω μπορεί κανείς να ξεχάσει τις καθημερινές δυσκολίες της πόλης, να ξαναδεί τα πράγματα απ’ την αρχή – με καθαρότερο μυαλό – από μια άλλη οπτική γωνία, να βρει νέες διεξόδους στις σκέψεις του και πιθανόν να αναθεωρήσει στάσεις και συμπεριφορές με στόχο την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων και τελικά τη βελτίωση του τρόπου ζωής του.

Η Χρύσω έχει τη φήμη του φιλόξενου χωριού απ’ τα παλιά χρόνια και συνεχίζει να τη διατηρεί αν και οι υποδομές που διαθέτει είναι σχετικά παροπλισμένες, αφού το κοινοτικό καφενείο και ο κοινοτικός ξενώνας ακόμη δε λειτουργούν κανονικά εφόσον δεν έχει πραγματοποιηθεί η δημοπράτησή τους. Θα λειτουργήσουν προσωρινά για την κάλυψη των αναγκών τις ημέρες του πανηγυριού στα περσινά πρότυπα περίπου. Έτσι και παρόλα αυτά θα μπορούμε να απολαμβάνουμε το τσιπουράκι μας κτλ κάτω απ’ τα πλατάνια της πλατείας απ’ την αρχή του Αυγούστου. (Διαβάστε Περισσότερα…)

Πολλοί περπάτησαν στη ράχη του γεφυριού στις Βρύσες από τότε που κατασκευάστηκε από το σύλλογό μας πριν 20 χρόνια περίπου.

Απόλαυσαν την υπέροχη θέα που προσφέρεται καθώς αποκάτω κυλάει τα κρυστάλλινα νερά του ο ποταμός Χρυσιώτης εμπλουτισμένα με τα πλούσια νερά από τις Βρύσες που πηγάζουν παράπλευρα και χύνονται στο ποτάμι δημιουργώντας μικρούς καταρράκτες. Τα πανύψηλα και σκιερά πλατάνια στις απότομες όχθες του ποταμού συμπληρώνουν τη φανταστική δημιουργία της φύσης. Η αίσθηση δροσιάς και οι απαλοί ήχοι των νερών που κυλούν ολοκληρώνουν τη σύνθεση.

Γι΄ αυτούς τους λόγους περισσότερο είχε πραγματοποιηθεί και η κατασκευή του. Όμως με το πέρασμα του χρόνου, το ξύλινο σώμα του είχε υποστεί φθορές που καθιστούσαν τη διέλευση των πεζών μάλλον επικίνδυνη. Μάλιστα την περασμένη χρονιά είχαμε αποκλείσει την πρόσβαση σ’ αυτό για λόγους ασφαλείας.

Τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου μας, ακούγοντας την επιθυμία της νεολαίας μας και πολλών επισκεπτών και αναγνωρίζοντας έτσι τη σπουδαιότητα της ύπαρξής του, αποφάσισαν να χρηματοδοτήσουν την ανακατασκευή του απ’ την αρχή όμως και με μεταλλικό σώμα πλέον ώστε να είναι απολύτως ασφαλές και να διατηρηθεί περισσότερο στο χρόνο.

Επιπλέον του προσέδωσαν μια ακόμη χρησιμότητα. Κατασκευάστηκε ωραίο μονοπάτι στην απέναντι πλαγιά που οδηγεί σε πλάτωμα αντίκρυ από τις Βρύσες και συνεχίζεται παράλληλα του ποταμού μέχρι που λίγο παραπάνω συναντά το παλιό μονοπάτι προς Καρίτσα – Βαθύ – Κρανιές – βρύση Πάση – Αλαταρούλες –  Καυκί.

Έτσι εύκολα μπορεί κάποιος να σταθεί απέναντι από τις Βρύσες και να απολαύσει τη μαγευτική ομορφιά τους χωρίς οπτικούς περιορισμούς. Επίσης, όταν μελλοντικά καταφέρουμε να επισκευάσουμε σωστά το παλιό μονοπάτι προς τον υπέροχο καταρράκτη στο «Βαθύ» – για όσους τον έχουν επισκεφθεί αποτελεί φανταστικό θέαμα- θα έχουμε προσθέσει έναν ακόμη προορισμό στο επισκέπτη του χωριού μας που θα του αφήσει υπέροχες εντυπώσεις, ξεκινώντας τη διαδρομή του από το γεφύρι στις Βρύσες.

Ακόμη ο σύλλογός μας θα διαθέσει τα χρήματα που απαιτούνται για εργασίες επιδιόρθωσης της σκάλας κι άλλων τμημάτων στο κιόσκι στη θέση Αλώνια.

Ο επισκέπτης του χωριού μας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες θα το βρει σε άριστη κατάσταση από πλευράς καθαριότητας και εμφάνισης των κοινόχρηστων χώρων του χάρη στις επιστάμενες προσπάθειες του τοπικού προέδρου κ. Ηλία Καρανίκα και στη συμπαράσταση αρκετών χωριανών που συχνά βοηθούν αφιλοκερδώς αν και είναι προχωρημένης ηλικίας.

Για παράδειγμα προ ημερών καθαρίστηκε από χόρτα, βάτα και κλαριά όλος ο ευρύτερος περιβάλλον χώρος του μύλου από τον πρόεδρο και το κ. Μάκη Σανούλη. Τους αξίζουν πολλά μπράβο γιατί η δουλειά ήταν πολλή και δεν είναι και μικρά παιδιά, αλλά κι ο χώρος είχε να καθαριστεί τόσο εκτενώς πάρα πολλά χρόνια.

Θέλουμε να ελπίζουμε πως οι ενέργειες αυτών των δύο ανθρώπων που δειγματικά προαναφέρθηκαν, θα βρουν μιμητές στα πρόσωπα κι άλλων κατοίκων του χωριού και κυρίως των ελαχίστων αυτών νέων ή κάπως νεότερων που μάλλον προς το παρόν δε συμμετέχουν ιδιαίτερα σε κοινωφελείς εργασίες.

Σίγουρα βέβαια λίγο πολύ όλοι προσφέρουν με τον τρόπο τους και επιθυμούν την καλυτέρευση της εικόνας του χωριού. Χρειάζεται όμως δράση και ανάληψη πρωτοβουλιών.

Ένα ακόμη παράδειγμα προς μίμηση είναι η κοπή των χόρτων του νεκροταφείου από τον κ. Ευθύμιο Μ. Χειλά από τον Άγιο Δημήτριο, κάτι που το πρότεινε μόνος του όταν σε μια συζήτηση για την εργασία αυτή στο καφενείο, υπήρξε αδιέξοδο, λόγω έλλειψης σχετικών οικονομικών πόρων.

Ας μας συγχωρήσουν οι υπόλοιποι που έχουν προσφέρει κοινωφελή εργασία και δεν τους αναφέραμε γιατί δεν είναι αυτός ο σκοπός μας τώρα και επιπλέον δεν γνωρίζουμε τις λεπτομέρειες όλων των περιπτώσεων.

 

ΤΑ «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ» ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

(Διαβάστε Περισσότερα…)

Κατασκευή πέτρινης βρύσης στον Άγιο Αθανάσιο

Για μια ακόμη φορά ο τοπικός πρόεδρος κ. Ηλίας Καρανίκας κατασκεύασε μια υπέροχη πέτρινη βρύση αυτή τη φορά στον περίβολο του Αγίου Αθανασίου.

Τεχνίτης της πέτρας καθώς είναι και με το μεράκι που διαθέτει, πέτυχε ένα πανέμορφο αισθητικά έργο που «δένει» απολύτως με το φυσικό περιβάλλον και αναβαθμίζει το χώρο και τον κάνει ελκυστικότερο σε κάθε επισκέπτη.

Βέβαια και από πρακτικής άποψης είναι χρήσιμο έργο, αφού υπάρχει άφθονο πλέον νερό να ξεδιψά ο επισκέπτης και να γίνουν διάφορες εργασίες αν χρειαστεί.

Διέθεσε πολλές μέρες αφιλοκερδούς εργασίας για την κατασκευή της, αλλά από το αποτέλεσμα φαίνεται πως άξιζε τον κόπο. Ο Άγιος Αθανάσιος να τον βοηθά να έχει τη δύναμη να φτιάξει περισσότερα πράγματα για το καλό του χωριού μας.

Θα έχετε την ευκαιρία να τη θαυμάσετε ολοκληρωμένη απ’ τις αρχές Αυγούστου. Ένα επιπλέον τοπίο του χωριού μας αναβαθμίζεται και αναμένει τους επισκέπτες του.

(Διαβάστε Περισσότερα…)

Αφού πέρασε σχεδόν ενάμισης χρόνος από την έναρξη των διαδικασιών για τη δημοπράτηση του κοινοτικού μας καταστήματος και ύστερα από πλήθος ενοχλήσεων και προσπαθειών εκ μέρους του τοπικού προέδρου κ. Ηλία Καρανίκα, αλλά και του προέδρου του συλλόγου κ. Αντώνη Καρανίκα, φαίνεται πως η δημοτική αρχή επιτέλους βρήκε τον τρόπο να προχωρήσει στη διενέργεια της δημοπρασίας αυτής.

Σε πρόσφατη επικοινωνία μας με την αρμόδια αντιδήμαρχο κα Φεγγούλη Βάσω (η οποία σχετικά πρόσφατα ανέλαβε τη θέση αυτή κι έδειξε ενδιαφέρον για την υπόθεση), μας ενημέρωσε πως εντός του Αυγούστου θα γίνει έναρξη της διαδικασίας και η οποία θα περαιωθεί τον Σεπτέμβριο.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη δημοπρασία για την εκμετάλλευση του κοινοτικού  καταστήματος στην πλατεία του χωριού μας, να επικοινωνήσουν μετά το 15 Αύγουστο με τη δημοτική αρχή ή τον τοπικό μας πρόεδρο για περισσότερες πληροφορίες.

Είναι πάρα πολύ σημαντική για το χωριό μας η λειτουργία του εν λόγω καταστήματος και αυτό φάνηκε τα δύο τελευταία χρόνια που δε λειτούργησε και η πλατεία έδειχνε έρημη και κατ’ επέκταση κι όλο το χωριό, στα μάτια του επισκέπτη. Επομένως η λειτουργία του θα δώσει ζωντάνια στο χωριό μας κι ο καθένας θα μπορεί να βρει ένα «μαγαζί» ανοιχτό όλη την ημέρα και κάθε μέρα.

Λίγα μέτρα πριν φτάσουμε στο γεφύρι του ποταμού Χρυσιώτη, καθώς κατευθυνόμαστε στο χωριό, αριστερά μας στο πρανές του δρόμου και σε μικρό ύψος – περίπου στη μέση του πρανούς – διακρίνονταν από χρόνια ένας μικρός τοίχος χωμένος από φερτά υλικά. Όλοι είχαμε ακουστά πως κάποτε υπήρχαν κάπου εκεί «μαντάνια», εξάλλου το μαρτυρά και η ονομασία του τόπου, και μερικοί ανέφεραν πως είχαν ακουστά πως υπήρχε και νερόμυλος.

Όλα αυτά αυτά όμως χάνονταν στα βάθη της ιστορίας και η (προφορική) παράδοση δεν είναι πάντα συγκεκριμένη και ασφαλής για εξαγωγή βέβαιων συμπερασμάτων. Το ότι εκεί είχαν ακουστά πως υπήρχαν αυτά που αναφέραμε το έλεγαν οι παππούδες των παππούδων μας πως το είχαν ακούσει απ’ τους δικούς τους. Πρόκειται δηλαδή για κάτι πολύ παλιό. (Διαβάστε Περισσότερα…)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ευρυτανικών Συλλόγων, για τη συμπλήρωση των 25 χρόνων λειτουργίας της ΟΕΣ και παρουσίας της στα της Ευρυτανίας, ήτοι: την παράδοση, την ιστορία και τον πολιτισμό της πατρώας γης, έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στο ετήσιο κορυφαίο Πανευρυτανικό Αντάμωμα που έχει γίνει θεσμός.

Σας γνωστοποιούμε ότι παράλληλα με την εκδήλωση, θα γίνει η παρουσίαση του Λευκώματος των πολιτιστικών Σωματείων της Ευρυτανίας και καλούμε τους συλλόγους μέλη της ΟΕΣ, καθώς και τους συλλόγους μη μέλη και γενικότερα όσους αγαπούν και ενδιαφέρονται για τη Ευρυτανία, συμπεριλαμβανομένων και της ομογένειας, να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις του 25oυ Ευρυτανικού Ανταμώματος που θα γίνουν στις 14 Ιουλίου 2013, στο Κεφαλόβρυσο.

(Διαβάστε Περισσότερα…)

Πρόσκληση ενδιαφέροντος

Ο Δήμος του Καρπενησίου, με στόχο τη διατήρηση των άρρηκτων δεσμών του με τους απανταχού Ευρυτάνες και πρωτίστως με τους νέους που έλκουν την καταγωγή τους από τον τόπο μας και με σκοπό τη συμβολή τους στην ανάπτυξη του τόπου μας διατυπώνοντας τις απόψεις τους και θέτοντας τους προβληματισμούς τους, προτίθεται να οργανώσει το 1ο διεθνές συνέδριο νέων Ευρυτάνων από 30 Αυγούστου μέχρι 1η Σεπτεμβρίου 2013.

Τα έξοδα διαμονής και διατροφής τα αναλαμβάνει ο δήμος.

Οι νέοι πρέπει να είναι έως 35 ετών. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κυρία Ευαγγελία Σοφρώνη (τηλ: 2237350043 και 6972555626 και e-mail: evangeliasofroni@gmail.com)

Ο Σύλλογος Χρυσιωτών Ευρυτανίας “Η Παναγία” σας εύχεται  καλή Ανάσταση και χαρούμενο Πάσχα,

υγεία σε σας και τους οικείους σας.

Σας περιμένουμε στο όμορφο χωριό μας να γιορτάσουμε τη Λαμπρή, μακριά απ΄τις σκοτούρες της πόλης. Θα ψήσουμε ολοι μαζί στο προαύλιο του σχολείου μας – υπάρχει χώρος για όλους – και οπωσδήποτε θα γλεντήσουμε όπως αρμόζει στην ημέρα αυτή της αγάπης και της χαράς. Η Χρύσω, πάντα φιλόξενη, θα μας υποδεχτεί με την ανοιξιάτικη φορεσιά της.

 

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας. Υπενθυμίζουμε ότι στις 17-2-2013 με την ευκαιρία της κοπής της πίτας μας και με τη συμπλήρωση δύο ετών θητείας του απερχόμενου ΔΣ και σύμφωνα με το καταστατικό μας, έγινε τακτική γενική συνέλευση και αρχαιρεσίες. Το νέο ΔΣ απαρτίζουν οι:

  • ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Θεοδώρου, πρόεδρος
  • ΝΤΟΤΣΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Κων/νου, αντιπρόεδρος
  • ΓΑΪΤΑΝΟΥ ΠΑΝΩΡΑΙΑ του Σπύρου, γραμματέας
  • ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Απόστολου, ταμίας
  • ΚΑΡΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ηλία, μέλος
  • ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Λάμπρου, μέλος
  • ΡΑΜΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αθανασίου, μέλος

Αντιπρόσωποι του συλλόγου μας για την πόλη της Λαμίας ορίστηκαν οι:

  • ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Χαράλαμπου, αντιπρόσωπος και
  • ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κων/νου, αναπληρωτής αντιπρόσωπος

 

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνουν αυτούς τους δύσκολους καιρούς και ελπίζουμε με τη στήριξη όλων των χωριανών, των μελών και των φίλων του συλλόγου μας να ευοδωθούν οι προσπάθειές τους.

 Θα ήταν παράλειψη να μην επισημάνουμε την απουσία από το ΔΣ του αγαπητού μας δάσκαλου, Χαράλαμπου Μπετχαβά, ο οποίος λόγω προχωρημένης ηλικίας, όπως μας είπε, αποσύρεται τυπικά από την ενεργό δράση, αλλά θα είναι πάντα δίπλα μας να προσφέρει την αρωγή του  και να μας συμβουλεύει με την πολύχρονη πείρα του και τις ικανότητές του.

Σε ευχαριστούμε δάσκαλε, που τόσα χρόνια, κυρίως από τη θέση του γραμματέα, προσέφερες τόσα πολλά στο αγαπημένο μας χωριό. Σου ευχόμαστε να είσαι πάντα καλά να στέκεις κοντά μας και να μας υποστηρίζεις για το καλό του χωριού μας, κάτι που το είχες πάντα ως προτεραιότητα.

Ο σύλλογός μας, σε αναγνώριση της προσφοράς του, τον ανακήρυξε επίτιμο γραμματέα του.

ΑΘΗΝΑ:

Με την υποστήριξη πολλών Χρυσιωτών και φίλων του συλλόγου μας έγινε και φέτος την Κυριακή στις 17 Φεβ. 2012 και ώρα 11.00, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην αίθουσα του καταστήματος Palmie bistro ΙΟΦΩΝΤΟΣ 29-31, έναντι του ξενοδοχείου CARAVEL, στην Αθήνα.

Ο αιδεσιμότατος πατέρας Δημήτριος Σκόνδρας ευλόγησε τους παρευρισκομένους και σταύρωσε την πίτα μας. Τον ευχαριστούμε θερμά για την ανιδιοτελή υποστήριξή του και του ευχόμαστε δύναμη για να στηρίζει πάντα τους πατριώτες μας.
Ο πρόεδρος του συλλόγου κ.Αντώνης Καρανίκας, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και κάλεσε όλους τους Χρυσιώτες και φίλους του χωριού μας να σταθούν κοντά στο σύλλογό μας και να συνεχίσουν να στηρίζουν το έργο του για το καλό του αγαπημένου μας χωριού.
Όπως προείπαμε, η παρουσία των χωριανών και φίλων μας ήταν η μεγαλύτερη των τελευταίων χρόνων κι αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό για το μέλλον του συλλόγου.
(Διαβάστε Περισσότερα…)

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013, ώρα 10.30 πμ

 

ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ
ΚΑΙ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου των απανταχού Χρυσιωτών Ευρυτανίας, η «Παναγία», προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στην καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 10:30 το πρωί, στην αίθουσα του καταστήματος Palmie bistro, έναντι του ξενοδοχείου CARAVEL, στην πλατεία Ιοφώντος 29-31, στην Αθήνα (τηλ. 2107241356)
Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν Γενική Συνέλευση και οι σχετικές διεργασίες για την ανάδειξη των μελών που θα απαρτίσουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με την εξής σειρά:

1. Απολογισμός των Πεπραγμένων και των Οικονομικών από το Διοικητικό Συμβούλιο
2. Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής
3. Έγκριση απολογισμού πεπραγμένων και οικονομικού απολογισμού
4. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής
5. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής
6. Ανταλλαγή απόψεων και προγραμματισμός νέων δραστηριοτήτων
Δηλώσεις υποψηφιότητας, για συμμετοχή στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο ή την εξελεγκτική επιτροπή, μπορούν να υποβάλλονται τηλεφωνικά στα μέλη του Δ.Σ., αλλά και την ημέρα της γενικής συνέλευσης.

Προσκαλούμε όλους τους φίλους του συλλόγου, να δείξουν έμπρακτα με την παρουσία τους την αγάπη τους για τον σύλλογο, αλλά πολύ περισσότερο, με τη συμμετοχή τους στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο να αποδείξουν το πραγματικό ενδιαφέρον τους για την πρόοδο, την προκοπή, και την μακροημέρευση του Συλλόγου.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα μέλη του Δ. Σ. του συλλόγου για περισσότερες πληροφορίες (εδώ)