ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Τα Χρυσιώτικα Νέα
Κυριακή 18 Ιανουαρίου στη Λαμία και 1 Φεβρουαρίου στην Αθήνα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου των Απανταχού Χρυσιωτών Ευρυτανίας, «Η Παναγία», προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στην καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 11.00 το πρωί, στην αίθουσα του καταστήματος Palmie bistro, έναντι του ξενοδοχείου CARAVEL, στην πλατεία Ιοφώντος 29-31, στην Αθήνα (τηλ. 210-7241356) και για την πόλη της Λαμίας, την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 11.00, στην αίθουσα του συνδέσμου Ευρυτάνων, Τσακάλωφ 3, Λαμία.
(Διαβάστε Περισσότερα…)

Περιμένουμε και φέτος οι Χρυσιώτες και οι φίλοι του χωριού μας να μας τιμήσουν τις ημέρες του 15Αύγουστου με την παρουσία τους στο όμορφο χωριό μας. Θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ξεχωριστές ομορφιές του τόπου μας, να ανταμώσουν συγγενείς, χωριανούς και φίλους, να ξεκουραστούν και να αποφορτιστούν μακριά απ’ την καθημερινότητα της πόλης και να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται με τη φροντίδα τοπικών φορέων και του συλλόγου μας.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν τον Αύγουστο στο χωριό μας έχει ως εξής:

• Τετάρτη 13 Αυγούστου
Πάρτι νεολαίας το βράδυ στον Αϊ Γιώργη.
• Πέμπτη 14 Αυγούστου
Παραμονή πανηγυριού με δημοτική ορχήστρα

(Διαβάστε Περισσότερα…)

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 η προγραμματισμένη κοπή πίτας του συλλόγου μας σε Αθήνα και Λαμία.

Στην ΑΘΗΝΑ έγινε στην αίθουσα του καταστήματος Palmie Bistro, όπως συνηθίζουμε τα τελευταία χρόνια, στις 12.00 το μεσημέρι. Την κοπή ευλόγησε ο αιδεσιμότατος Δημήτριος Σκόνδρας, ο οποίος κατάγεται από τη Γρανίτσα, που για μια ακόμη χρονιά τον ευχαριστούμε θερμά και του ευχόμαστε υγεία και καλή δύναμη για να στηρίζει πάντα τους πατριώτες μας.

Ο πρόεδρος του συλλόγου μας κος Καρανίκας Αντώνιος, ευχήθηκε εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου καλή χρονιά με υγεία στους παρευρισκόμενους και στις οικογένειές τους και σε όλους τους χωριανούς που για ανυπέρβλητους λόγους δεν μπόρεσαν να είναι κοντά μας και κάλεσε τα μέλη του συλλόγου μας να συμπαραστέκονται στο έργο του συλλόγου και να στηρίζουν έμπρακτα το χωριό μας.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους αρκετοί εκπρόσωποι αρχών και άλλων συλλόγων όπως ο κ. Λάμπρος Τσιτσάνης, περιφερειακός σύμβουλος της περιφερειακής ενότητας Ευρυτανίας, ο κ. Καρανίκας Α. Ηλίας, πρόεδρος της τοπικής μας κοινότητας, η κα Αργυρώ Κρυστάλλη, πρόεδρος του συλλόγου Παπαδιάς, η κα Νίκη Ρέκκα, γραμματέας της ΟΕΣ και πρόεδρος του συλλόγου Μαυρομάτας, ο κ. Θεοδόσης Σβώλης, εκπρόσωπος του συλλόγου Φουρνάς, οι κ.κ. Μπουμπουρής Ηλίας και Ιωάννης Μάκκας, εκπρόσωποι του συλλόγου Μαραθιωτών κ. ά. (Διαβάστε Περισσότερα…)