ΧΡΥΣΩ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΞΕΝΩΝΑΣΟ Αύγουστος πλησιάζει και όπως κάθε χρόνο οι Χρυσιώτες και οι φίλοι μας ετοιμάζονται να επισκεφθούν το χωριό μας.

Με μεγάλη χαρά σας περιμένουμε και με τη δική σας παρουσία θα ζωντανέψει το χωριό μας. Το χρυσιώτικο αντάμωμα του Αυγούστου θα ανανεώσει και θα ενισχύσει άμεσα την επικοινωνία και τις σχέσεις των Χρυσιωτών που εκ των πραγμάτων φθίνουν στο πέρασμα του χρόνου λόγω της διασποράς τους.

Πέρα από την υπέροχη φιλοξενία και το ασύγκριτης ομορφιάς φυσικό τοπίο, θα απολαύσετε και τις εκδηλώσεις που παραδοσιακά γίνονται αυτές τις μέρες, με κυρίαρχο το πανηγύρι της Παναγίας (15Αύγουστο) και κατόπιν τη λαϊκή βραδιά του συλλόγου μας (16 Αυγούστου).

Θα ακολουθήσει η εκδήλωση μνήμης για τη μάχη της Χρύσως και την εκτέλεση των 7 αντιστασιακών από τους Ιταλούς το 1942 και ταυτόχρονα ο ερχομός της σεπτής κάρας του Αγίου Σεραφείμ από τη μονή Κορώνης με δοξολογία στο ομώνυμο εκκλησάκι (21 Αυγούστου)

(Διαβάστε Περισσότερα…)

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενοικίαση κοινοτικού καταστήματος και ξενώνα

στη Χρύσω Ευρυτανίας Δήμου Αγράφων

Ενοικιάζεται το κοινοτικό κατάστημα και ο ξενώνας στην κεντρική πλατεία του χωριού Χρύσω Ευρυτανίας του δήμου Αγράφων, από τη δημοτική αρχή.
Ο χώρος του κοινοτικού καταστήματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καφενείο, εμπορικό κατάστημα, αλλά και ως ταβέρνα-ψησταριά. Ο ξενώνας διαθέτει 14 κλίνες σε 6 δωμάτια, κατάλληλα άμεσα προς χρήση. Τιμή συμβολική.
Πληροφορίες: Καρανίκας Ηλίας, τοπικός πρόεδρος Χρύσως, τηλ.: 6976488026 και Τάκης Κων/νος, αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών δήμου Αγράφων τηλ.: 2237351319/123 και 6972057747.

ΧΡΥΣΩ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΞΕΝΩΝΑΣ