Ηλίας Καρανίκας(ΠΡΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗ)

Ο πρόεδρος της κοινότητάς μας κ. Ηλίας Α. Καρανίκας ανακοίνωσε το προς έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ 2011, το οποίο συναποφασίστηκε ομόφωνα ύστερα από πρόσκληση σε γενική συνέλευση των κατοίκων του χωριού μας, με την παρουσία του αναπληρωτή προέδρου κ. Ιωάννη Γ. Μαρούλη.

Το τεχνικό πρόγραμμα αναμένεται να εγκριθεί απ’ το Δημοτικό Συμβούλιο στην αμέσως επόμενη συνεδρίασή του και να ενταχθεί στο οικονομικό έτος 2011 και έχει ως εξής:

1.Καθαρισμός δεξαμενών και φρεατίων, στεγανοποίηση και χλωρίωση του δικτύου ύδρευσης, καθώς και εξασφάλιση ικανής ποσότητας και ποιότητας νερού κατά τους θερινούς μήνες.

2.Επισκευή στέγης (με τον ίδιο παλαιό τρόπο) στις Σκεπαστές Βρύσες, διότι έχουν σαπίσει τα δοκάρια και οι σανίδες και υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος και ζημιών λόγω πτώσης πλακών.

3.Αναπαλαίωση του νερόμυλου στις Βρύσες (υπάρχει έτοιμη μελέτη από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή).

4.Επισκευή τοίχου προς τον Αϊ Γιώργη, τμήμα του οποίου έχει καταρρεύσει με τις τελευταίες βροχοπτώσεις.

5.Να γίνει τσιμεντόστρωση και διευθέτηση των ομβρίων υδάτων από οικία Γεωργίου Μαρούλη έως τον οχετό που καταλήγει στην άσφαλτο.

6.Να συνεχισθεί η τσιμεντόστρωση από οικία Λάμπρου Καρανίκα έως εκκλησάκι Αγίου Αθανασίου, με μικρά τεχνικά ώστε να μην έρχονται τα νερά στα σπίτια και στις παλιές Βρύσες.

7.Πλακόστρωση στο στενό δρομάκι από το πίσω μέρος του σχολείου έως οικία Ιωάννη Δ. Μαρούλη.

8.Ανακατασκευή στο καλντερίμι από δρόμο Αϊ Γιώργη έως τη νέα πλακόστρωση.

9.Επισκευή μαντρότοιχου από οικία Γεωργίου Kαρανίκα έως οικία Ταξιάρχη Μούτσελου.

10.Επισκευή μαντρότοιχου από γωνία ξενώνα έως επάνω γωνία Αγίων Ταξιαρχών.

11.Καθαρισμός του οικοπέδου Σωτήρη Σαρρή και σωστή τοποθέτηση στους κουβάδες σκουπιδιών.

12.Συχνός καθαρισμός των κοινόχρηστων χώρων του χωριού και αποκλάδωση.