ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ 2012Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στις 12 Φεβ. 2012 και ώρα 11.30, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας στην αίθουσα του καταστήματος Palmie bistro  ΙΟΦΩΝΤΟΣ 29-31, έναντι ξενοδοχείου CARAVEL ,στην Αθήνα. Παραβρέθηκαν πολλοί χωριανοί μας και φίλοι του συλλόγου μας.
Μας τίμησαν ιδιαίτερα με την παρουσία τους ο βουλευτής του νομού μας και χωριανός μας Ηλίας Δ. Καρανίκας, ο  πρόεδρος του χωριού μας κ. Ηλίας Α. Καρανίκας, ο χωριανός μας και πρόεδρος του Πανελλαδικού Συλλόγου μνήμης Άρη Βελουχιώτη κ.Βασίλης Πριόβολος και ο συναγωνιστής του στην Εθνική Αντίσταση κ. Γιάννης Σιδηρόπουλος, η πρόεδρος του συλλόγου Μαυροματιανών κ. Νίκη Ρέκκα, ο κ. Γιάννης Μάκκας από το σύλλογο Μαραθιωτών και άλλοι. Τους ευχαριστούμε  για την παρουσία τους.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Αντώνης Καρανίκας, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, ευχήθηκε σε όλους ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με ΥΓΕΙΑ και κάλεσε όλους τους Χρυσιώτες και φίλους του χωριού μας να σταθούν κοντά στο σύλλογό μας και να συνεχίσουν να στηρίζουν το έργο του για το καλό του αγαπημένου μας χωριού.
Ιδιαιτέρως για μια ακόμη φορά ευχαριστούμε θερμά το ζεύγος Γεωργίου και Ελένης Κουτρουλιά για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας του καταστήματός τους  Palmie bistro και για την προσφορά καφέ και αναψυκτικών.  Κατάγονται από τη Μαυρομάτα και είναι φίλοι του συλλόγου μας και επισκέπτονται κάθε χρόνο και το χωριό μας. Τους ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και επαγγελματική επιτυχία.