Την Κυριακή 11 Μαρτίου 2012 πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο «Πάρνων», συνάντηση των προέδρων (ή εκπροσώπων τους) των πολιτιστικών συλλόγων του νομού μας, με τον αντιπεριφερειάρχη κ. Καραμπά Βασίλειο και τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Τσιτσάνη Λάμπρο, ο οποίος διεύθυνε και τη συζήτηση.
Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του κ. Καραμπά και είχε ως σκοπό την άμεση ενημέρωση των συλλόγων για θέματα που αφορούν στο νομό μας συνολικά και σε διάφορους τομείς, με προτεραιότητα τα θέματα ανάπτυξης. Συζητήθηκαν και θέματα τοπικού ενδιαφέροντος όπως τα έθεσαν οι ομιλητές – πρόεδροι των συλλόγων, οι οποίοι υπέβαλαν και τις προτάσεις τους.
Καταβλήθηκε προσπάθεια να δοθούν άμεσα απαντήσεις από τον αντιπεριφερειάρχη σε όλα τα ερωτήματα και δόθηκε η υπόσχεση να επαναληφθεί σύντομα μια παρόμοια συνάντηση.
Ήταν η πρώτη φορά που έγινε από μέρους εκπροσώπου του νομού μας μια τέτοια συνάντηση και φάνηκε η σπουδαιότητά της από την καθολική συμμετοχή των ευρυτανικών συλλόγων και από την ικανοποίηση που εξέφρασαν οι συμμετέχοντες, καθότι για πρώτη φορά δόθηκε η ευκαιρία της άμεσης ενημέρωσης και της ανταλλαγής απόψεων.
Αξίζουν συγχαρητήρια στην πρωτοβουλία των εκπροσώπων της περιφέρειας.
Από το σύλλογό μας παραβρέθηκε ο πρόεδρος κ. Αντώνης Καρανίκας και το μέλος μας κ. Καράνης Νικόλαος. Σε γενικό επίπεδο ο πρόεδρος έθεσε το θέμα της τουριστικής ανάπτυξης σε συνδυασμό με την κατασκευή των οδικών αξόνων και ιδιαίτερα της Παραμεγδόβιας οδού και σε τοπικό επίπεδο έθεσε το θέμα της ανακαίνισης του ξενώνα, της συντήρησης των αναγνωρισμένων μνημείων του χωριού μας, της επισκευής και συντήρησης του δρόμου κ.ά. Υπήρξε δέσμευση σε πρώτη φάση για την επισκευή της πέτρινης σκεπής στις Σκεπαστές Βρύσες.