Αφού πέρασε σχεδόν ενάμισης χρόνος από την έναρξη των διαδικασιών για τη δημοπράτηση του κοινοτικού μας καταστήματος και ύστερα από πλήθος ενοχλήσεων και προσπαθειών εκ μέρους του τοπικού προέδρου κ. Ηλία Καρανίκα, αλλά και του προέδρου του συλλόγου κ. Αντώνη Καρανίκα, φαίνεται πως η δημοτική αρχή επιτέλους βρήκε τον τρόπο να προχωρήσει στη διενέργεια της δημοπρασίας αυτής.

Σε πρόσφατη επικοινωνία μας με την αρμόδια αντιδήμαρχο κα Φεγγούλη Βάσω (η οποία σχετικά πρόσφατα ανέλαβε τη θέση αυτή κι έδειξε ενδιαφέρον για την υπόθεση), μας ενημέρωσε πως εντός του Αυγούστου θα γίνει έναρξη της διαδικασίας και η οποία θα περαιωθεί τον Σεπτέμβριο.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη δημοπρασία για την εκμετάλλευση του κοινοτικού  καταστήματος στην πλατεία του χωριού μας, να επικοινωνήσουν μετά το 15 Αύγουστο με τη δημοτική αρχή ή τον τοπικό μας πρόεδρο για περισσότερες πληροφορίες.

Είναι πάρα πολύ σημαντική για το χωριό μας η λειτουργία του εν λόγω καταστήματος και αυτό φάνηκε τα δύο τελευταία χρόνια που δε λειτούργησε και η πλατεία έδειχνε έρημη και κατ’ επέκταση κι όλο το χωριό, στα μάτια του επισκέπτη. Επομένως η λειτουργία του θα δώσει ζωντάνια στο χωριό μας κι ο καθένας θα μπορεί να βρει ένα «μαγαζί» ανοιχτό όλη την ημέρα και κάθε μέρα.

»