Κατασκευή πέτρινης βρύσης στον Άγιο Αθανάσιο

Για μια ακόμη φορά ο τοπικός πρόεδρος κ. Ηλίας Καρανίκας κατασκεύασε μια υπέροχη πέτρινη βρύση αυτή τη φορά στον περίβολο του Αγίου Αθανασίου.

Τεχνίτης της πέτρας καθώς είναι και με το μεράκι που διαθέτει, πέτυχε ένα πανέμορφο αισθητικά έργο που «δένει» απολύτως με το φυσικό περιβάλλον και αναβαθμίζει το χώρο και τον κάνει ελκυστικότερο σε κάθε επισκέπτη.

Βέβαια και από πρακτικής άποψης είναι χρήσιμο έργο, αφού υπάρχει άφθονο πλέον νερό να ξεδιψά ο επισκέπτης και να γίνουν διάφορες εργασίες αν χρειαστεί.

Διέθεσε πολλές μέρες αφιλοκερδούς εργασίας για την κατασκευή της, αλλά από το αποτέλεσμα φαίνεται πως άξιζε τον κόπο. Ο Άγιος Αθανάσιος να τον βοηθά να έχει τη δύναμη να φτιάξει περισσότερα πράγματα για το καλό του χωριού μας.

Θα έχετε την ευκαιρία να τη θαυμάσετε ολοκληρωμένη απ’ τις αρχές Αυγούστου. Ένα επιπλέον τοπίο του χωριού μας αναβαθμίζεται και αναμένει τους επισκέπτες του.

 Κατασκευή βρύσης στον Άγιο Γεώργιο με δωρεά

Μια μικρή, όμορφη και σκαλισμένη σε ενιαία πέτρα βρύση κατασκευάστηκε προ ημερών στο χώρο του νεκροταφείου, πλάι της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου, σε ένα μικρό πλάτωμα που υπάρχει εκεί.

Η βρύση είναι δωρεά της χωριανής μας Βασιλικής Σανούλη –Αντωνοπούλου που διαμένει μόνιμα στον Άγιο Γεώργιο Φθιώτιδας, στη μνήμη των γονέων της Ευάγγελου και Μαρίας Σανούλη.

Είναι πολύ χρήσιμη η βρύση στο χώρο του νεκροταφείου για τις όποιες ανάγκες αυτών που το επισκέπτονται και για τυχόν εργασίες στο χώρο. Της ευχόμαστε να είναι καλά αυτή και η οικογένειά της.

»