Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 η προγραμματισμένη κοπή πίτας του συλλόγου μας σε Αθήνα και Λαμία.

Στην ΑΘΗΝΑ έγινε στην αίθουσα του καταστήματος Palmie Bistro, όπως συνηθίζουμε τα τελευταία χρόνια, στις 12.00 το μεσημέρι. Την κοπή ευλόγησε ο αιδεσιμότατος Δημήτριος Σκόνδρας, ο οποίος κατάγεται από τη Γρανίτσα, που για μια ακόμη χρονιά τον ευχαριστούμε θερμά και του ευχόμαστε υγεία και καλή δύναμη για να στηρίζει πάντα τους πατριώτες μας.

Ο πρόεδρος του συλλόγου μας κος Καρανίκας Αντώνιος, ευχήθηκε εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου καλή χρονιά με υγεία στους παρευρισκόμενους και στις οικογένειές τους και σε όλους τους χωριανούς που για ανυπέρβλητους λόγους δεν μπόρεσαν να είναι κοντά μας και κάλεσε τα μέλη του συλλόγου μας να συμπαραστέκονται στο έργο του συλλόγου και να στηρίζουν έμπρακτα το χωριό μας.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους αρκετοί εκπρόσωποι αρχών και άλλων συλλόγων όπως ο κ. Λάμπρος Τσιτσάνης, περιφερειακός σύμβουλος της περιφερειακής ενότητας Ευρυτανίας, ο κ. Καρανίκας Α. Ηλίας, πρόεδρος της τοπικής μας κοινότητας, η κα Αργυρώ Κρυστάλλη, πρόεδρος του συλλόγου Παπαδιάς, η κα Νίκη Ρέκκα, γραμματέας της ΟΕΣ και πρόεδρος του συλλόγου Μαυρομάτας, ο κ. Θεοδόσης Σβώλης, εκπρόσωπος του συλλόγου Φουρνάς, οι κ.κ. Μπουμπουρής Ηλίας και Ιωάννης Μάκκας, εκπρόσωποι του συλλόγου Μαραθιωτών κ. ά.

Τους ευχαριστούμε θερμά και τους ευχόμαστε υγεία και καλή χρονιά. Ευχές απέστειλε ο χωριανός μας και πρώην βουλευτής του νομού μας κ. Ηλίας Δ. Καρανίκας, ο οποίος λόγω κάποιας ίωσης ήταν κλινήρης και δεν μπόρεσε να παραβρεθεί.

Η εκδήλωσή μας ολοκληρώθηκε με συζητήσεις για τοπικά κυρίως ζητήματα και ανταλλαγές ευχών για το νέο έτος. Ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας ήταν ο Γιάννης Μάκκας του συλλόγου Μαραθιωτών και του απονεμήθηκε ένα συμβολικό δώρο.

Στη ΛΑΜΙΑ έγινε στη ταβέρνα «Περικλής» στα Γαλανέικα στις 2.00 το μεσημέρι και παραβρέθηκαν πολλοί χωριανοί και φίλοι του χωριού μας.

Την κοπή ευλόγησε ο χωριανός μας αιδεσιμότατος Σταύρος Μαρούλης και οι εκπρόσωποι του συλλόγου μας κ.κ. Καρανίκας Βασίλης και Καρανίκας Γιώργος ευχήθηκαν καλή χρονιά με υγεία και δύναμη σε όλους τους παρευρισκόμενους και τις οικογένειές τους.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με φαγητό και συζήτηση στην ταβέρνα ως αργά το απόγευμα.

»