ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Τα Χρυσιώτικα Νέα

ΑΘΗΝΑ: Ο Σύλλογός μας θα κόψει την πίτα του για το νέο έτος 2016 στις 7 Φεβρουαρίου, ώρα 11.30, στο EL GRECO, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κολχίδος και Μεγάλου Σπηλαίου στους Αμπελόκηπους.
Πρόκειται για ένα καφέ-μεζεδοπωλείο με άριστη εξυπηρέτηση και υπέροχους μεζέδες και πολύ προσιτές τιμές. Έχει εύκολη πρόσβαση και από το σταθμό του μετρό Αμπελοκήπων, αλλά και της Πανόρμου.

Την κοπή θα ευλογήσει ο πατήρ Δημήτριος Σκόνδρας που μας τιμά με την παρουσία του κάθε χρόνο και τον ευχαριστούμε θερμά.
Είπαμε φέτος να αλλάξουμε περιβάλλον, όχι γιατί δεν ήταν ωραία εκεί που κόβαμε την πίτα μας τα τελευταία χρόνια, αλλά γιατί σκεφθήκαμε πως αφού δεν έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε κάποια άλλη εκδήλωση, ας συνδυάσουμε την κοπή της πίτας μας και με λίγο φαγητό και ένα τσιπουράκι ίσως, για να έχουμε την ευκαιρία να μείνουμε λίγο περισσότερο χρόνο μαζί και να πούμε τα δικά μας ως χωριανοί, φίλοι ή συγγενείς.

Κάτι ανάλογο εδώ και χρόνια κάνουν οι χωριανοί μας στη Λαμία όταν κόβουν την πίτα τους και περνούν λίγες ώρες παραπάνω με φιλικά και αγαπημένα πρόσωπα και από εκεί πήραμε την ιδέα. Κάθε φορά μας λένε ότι περνούν πολύ ωραία. Ας το δοκιμάσουμε κι εμείς!

Εκτός, λοιπόν, από το καφεδάκι μας και βέβαια όποιος επιθυμεί φυσικά, αφού θα αναλαμβάνει και το όποιο κόστος, θα μπορεί να παραγγείλει και κάτι περισσότερο για να περάσει πιο ευχάριστα με την παρέα του κι όλους μαζί τους χωριανούς. Θα θυμίζει κάτι από μια αυγουστιάτικη συνάντηση στη Χρύσω. Δεν είναι πολλές οι ευκαιρίες που μας δίνονται εδώ στους ρυθμούς της καθημερινότητας στην πόλη, να βρισκόμαστε συχνότερα. Είναι επομένως τώρα μια καλή ευκαιρία.

ΛΑΜΙΑ: Η κοπή της πίτας μας στη Λαμία θα γίνει στις 24 Ιανουαρίου, ώρα 12.00 το μεσημέρι, στην ταβέρνα ΜΠΟΥΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ στην περιοχή Γαλανέικα, οδός Κυθήρων 5, τηλ.: 2231036856.
Οι αντιπρόσωποί μας Καρανίκας Βασίλης και Καρανίκας Γιώργος θα σας υποδεχθούν με μεγάλη χαρά και θα είναι μια ευκαιρία συνάντησης των Χρυσιωτών στην πόλη της Λαμίας που αριθμεί πολλούς χωριανούς μας.

Σας καλούμε όλους, συγχωριανούς και φίλους του χωριού μας, να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να δείξετε την αγάπη σας στο Σύλλογό μας και στο όμορφο χωριό μας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: Αθήνα, 6972519690 και Λαμία, 6945794298