ΧΡΥΣΩ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΞΕΝΩΝΑΣΟ Αύγουστος πλησιάζει και όπως κάθε χρόνο οι Χρυσιώτες και οι φίλοι μας ετοιμάζονται να επισκεφθούν το χωριό μας.

Με μεγάλη χαρά σας περιμένουμε και με τη δική σας παρουσία θα ζωντανέψει το χωριό μας. Το χρυσιώτικο αντάμωμα του Αυγούστου θα ανανεώσει και θα ενισχύσει άμεσα την επικοινωνία και τις σχέσεις των Χρυσιωτών που εκ των πραγμάτων φθίνουν στο πέρασμα του χρόνου λόγω της διασποράς τους.

Πέρα από την υπέροχη φιλοξενία και το ασύγκριτης ομορφιάς φυσικό τοπίο, θα απολαύσετε και τις εκδηλώσεις που παραδοσιακά γίνονται αυτές τις μέρες, με κυρίαρχο το πανηγύρι της Παναγίας (15Αύγουστο) και κατόπιν τη λαϊκή βραδιά του συλλόγου μας (16 Αυγούστου).

Θα ακολουθήσει η εκδήλωση μνήμης για τη μάχη της Χρύσως και την εκτέλεση των 7 αντιστασιακών από τους Ιταλούς το 1942 και ταυτόχρονα ο ερχομός της σεπτής κάρας του Αγίου Σεραφείμ από τη μονή Κορώνης με δοξολογία στο ομώνυμο εκκλησάκι (21 Αυγούστου)

Όλα έχουν ήδη οργανωθεί και θα γίνουν με τον καλύτερο τρόπο.

Σας καλούμε όλους να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στις εκδηλώσεις μας και σίγουρα θα νιώσετε πάνω απ’ όλα την αγαλλίαση και την ψυχική ηρεμία που προσφέρει απλόχερα η χρυσιώτικη γη με τις ομορφιές της. Αξίζει τον κόπο!
Καλή μας αντάμωση!

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΙΣ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

Έχει ήδη οργανωθεί και θα πραγματοποιηθεί η λαϊκή βραδιά που οργανώνει ο σύλλογός μας στις 16 Αυγούστου με την αμέριστη συμμετοχή των νέων μας, αλλά και φυσικά όλων των κατοίκων, φίλων και επισκεπτών του χωριού μας.

Η βραδιά αυτή έχει παράδοση 37 χρόνων πλέον (από το 1978) και αποτελεί τον πόλο έλξης των νέων του χωριού μας. Με ιδιαίτερη χαρά παρατηρούμε τα τελευταία χρόνια η βραδιά αυτή να προσελκύει και πολλούς νέους από τα κοντινά χωριά, δίνοντάς της και επιπλέον κύρος, αλλά και περισσότερη ζωντάνια.

Φέτος, την πενταμελή, δυναμική και εξαιρετική ορχήστρα μας από το Βόλο, θα αποτελούν οι: Ηλίας Θωμάς – τραγούδι, Μαρία Μπέλου – τραγούδι, Σάκης Βουλτσίδης – Μπουζούκι, Φώτης Τάμπας – Κιθάρα, Γιώργος Καμπάνης – Τύμπανα.
Όπως είναι επίσης γνωστό, ο σύλλογός μας, για να ανταπεξέλθει στα έξοδα της βραδιάς, καθότι η ορχήστρα είναι προσφορά του και ο χορός ελεύθερος, διοργανώνει λαχειοφόρο αγορά με πάρα πολλά και πλούσια δώρα.

Σας καλούμε όλους να βοηθήσετε στη διοργάνωση της λαχειοφόρου, προσφέροντας κάποιο δώρο. Δεν έχει καμιά σημασία η αξία του και μπορεί να είναι οτιδήποτε απ’ αυτά που συνήθως βλέπουμε σε κληρώσεις. Μπορεί να είναι ακόμη και κάποιο τοπικό προϊόν (τσάι, ρίγανη, μέλι, τσίπουρο, γαλακτοκομικά προϊόντα, κτλ) ή ότι άλλο μπορεί να χαριστεί. Γνωρίζετε από τις παλαιότερες λαχειοφόρους!
Επικοινωνήστε μαζί μας για τις προσφορές σας αν θέλετε να το στείλετε ή μπορείτε να το παραδώσετε άμεσα στα μέλη του συλλόγου στο χωριό εφόσον παραβρεθείτε. Θα είναι σημαντική βοήθεια για το σύλλογό μας!

Τηλ.: Καρανίκας Αντώνης, πρόεδρος (6972519690), Γιαννιώτη Λίτσα, ταμίας (6979038428) και με τα υπόλοιπα μέλη μας (σύνδεσμος).

Σας ευχαριστούμε θερμά και σας περιμένουμε.